54654

Видео | Ѕвездичките на Пинк снимија новогодишна песна

 

Марија и Антониа, дел од Пинковата новогодишна песна

 

Pinkovinovogodisnapesna1

 

Ѕвездичките на Пинк од првите две сезони снимија новогодишна песна за Пинк телевизија. Меѓу децата кои ја пренесуваат позитивната новогодишна енергија се и нашите Мартија и Антониа, а тука се и другите слатки дечиња од регионот како Марија Сердар, Марко Бошњак, Ника, Лена, Дуња, Валентина и др. Во продолжение слушнете ја песничката на ексклузивците на Пинк :

 

 

 

Дани | ТВ Пакет

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012