54654

Видео | Што може да ѝ направат весели гости на една вазна?

 

Немој, не ме прашувај каде ли се парите ...

 

Prasajgisvciracite

 

За добро викенд расположение, ќе ве насмееме со едно интересно видео. Кога е снимено, немаме информација. Очигледно е дека се работи за некоја семејна прослава, на која главните улоги... малку претерале со алкохолот, или можеби чисто веселбата ги понела.

 

 

Дани | ТВ Пакет

 

Ceca Pomal

16426532 421962608135954 1248849644 N

16426800 10211012443882791 375250880 N

Koncert Boris

 

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012