54654

„Умирем, мајко, умирем“ - ваков неталент немате видено досега

 

"Zvijeda NE mozes biti i ti, Mehida Daut"

 

Mehida

 

Таленти на сите страни. Покрај српските талент шоуа кои се емитуваат, во Босна се снимаат и домашни шоу програми кои имаат за цел - да најдат нови и млади таленти. Па така, во една од емисиите на Хајат телевизија, се појави талентка која се осуди да отпее песна од Драгана Мирковиќ од 1992 година. Вака звучеше тоа во живо и вакви беа реакциите :

 

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012