54654

Младиот музичар Вико го промовира своето прво музичко дело

 

Младиот музичар од Штип Виктор Пецов алијас ВИКО, целиот живот го минува со  музиката. Неодамна решава да направи нешто свое, по кое, како што вели,  ќе го препознаваат, и се надева дека тоа ќе го постигне со ова негово прво музичко дело.

111212212

 

Продуцентот од кој што ја добил матрицата е познат под прекарот  Мантра, а девојката со која заедно го исполнуваат ова дело се вика Бреана Марин. Вико , таа и мантра колаборирале преку интернет. Текстот хармонијата и мелодијата во песната се на Вико. За Миџ / Мастеринг и снимањето на  песната бил задолзен Мики Миноски – Иноматик, а истата е реализирана во неговото студио.

 

121312121

 

„Би сакал да кажам дека ова е само мојот старт“ – вели ВИКО, кој промовирајќи ја песната на медиумите, наскоро најавува уште многу нови и оригинални теми.

Во меѓувреме, во продолжение преслушајте како звучи „Dear Diary“:

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012