54654

Ремиксот на Тод Хејз на музички натпревар, да го поддржиме!

 

Македонскиот диџеј Ненад Тодоровски - Тод Хејз изработи ремикс кој ќе учествува на натпревар оранизиран од Borgeous. Да ги поддржиме нашите музичари, кликаме, лајкаме и му посакуваме среќа, а во меѓувреме уживаме во квалитетното музичко парче, клик тука.

 

Nenad Todorovski

 

1 300

Tropico 300x250

Baner Idance

300x300 Min3

Bannerprimetime

11111118938013494571643383

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012