54654

По Лондон, Google отвори школа за дигитални вештини и во Брисел

 

Пребарувачот Гугл отвори дигитално училиште во Брисел во рамките на додатната обука во дигитални вештини на Гугл Акаемијата (Google Digital skills Academy). Школата за дигитални вештини нуди спектар на програми, од почетни курсеви до напредни нивоа, а веќе такви школи има во Лондон и Јоханесбург.

 

Gugldigitalnaskola

 

Гугл академијата во мај минатата година ја промовираше најновата професионална диплома во областа на дигиталните оновации, како и кратките курсеци  за дигиталната технологија, дигиталното работење, дизајн и технолошки иновации.

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012