54654

Импресум

 

Што е ТВ Пакет?

 „ТВ Пакет“ е единствен македонски интернет портал којшто се занимава со телевизиската индустрија кај нас, самостоен проект што не е под влијание на ниту еден друг медиум. Формиран е во 2009-та година од група млади луѓе кои своите познавања од телевизијата претходно ги истакнуваа на интернет форум што исто така е специјализиран за новостите од телевизискиот свет. Артиклите на овој портал уште од почетокот привлекуваат големо внимание, пред се поради острата критика на уредниците коишто не се плашат јавно да го истакнат својот став. Уредниците на „ТВ Пакет“ оригиналноста ја ставаат пред се, статиите што ги читате тука се единствени. Ние твориме, а не копираме. Така работевме досега, така ќе продолжиме и отсега.

 

Тимот на ТВ Пакет

 

Главен и одговорен уредник: Кристијан Манев

 

Новинари:

Јовица Крстевски

Дани Петковска

Мартин Манев

Ивана Таневска

 

 

J2p Tv Pak

 

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012