54654

Видео | Скоро голо дете се фрла во снегот : „Ме виде ли, мамо?“

 

Го виде ли, мамо?

 

Mevidelimamo

 

Уште едно снежно видео. На поларните температури и снежното време, се најде уште едно дете кое скоро голо се фрлаше во снегот. Дали му се оствари желбата и дали го виде неговата мајка?

 

 

Дани | ТВ Пакет

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012