54654

Се враќаат познатите производи и акции на „Хедис“ маркетите

 

Се сеќавате на Хедис? Повторно на пазарот ...

 

Заклучно со 2010 година под брендот ХЕДИС беа здружени вкупно 1267 маркети од цела Македонија. Во периодот до 23.10.2017 повторно се здружија 457, а во тек е вклучување и на стотици други.

Hediszdruzenipak

Од почетокот на оваа година, ХЕДИС производите по познати ниски цени, преку акции кои ќе бидат рекламирани на најгледаните емисии во постојните телевизии и преку дигиталните медиуми, повторно ќе бидат достапни за потрошувачите.

 


 

 078 29 22 22 е контакт телефонскиот број преку кој сите заинтересирани сопственици на маркети ќе може да се јават и да учествуваат во забрзување на процесот на здружување кон групацијата ХЕДИС.

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012