54654

Бесплатно предавање на ФИНКИ: Photo Manipulation со Даниел Давчев

 

Сакаш да ја направиш твојата фотографија неверојатно добра?

Сакаш да научиш или да го надоградиш твоето знаење?

Научи да манипулираш со твојата фотографија со помош на Adobe Photoshop, на предавањето кое ќе се одржи на ФИНКИ на 22.1.2018 година со почеток од 17:30 часот. На ова предавање, слушателите ќе ги научат најкористените методи и техники за обработка на фотографија, а ќе имаат шанса и да се запознаат и со практични примери за добра обработка на фотографии.

 

Predavanjefotofinki


Предавачот на ова предавање е Даниел Давчев, еден од дипломираните студенти на првата генерација курсеви на Creative Hub, кој по своето дипломирање има работено на најразлични проекти од областите на фотографија и графички дизајн.

Пријавувањето се врши на следната форма: https://goo.gl/forms/OlMPBrixf8rbsoY02

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012